De top 10 beste gps horloge kind van 2024

Bart · 2 Maart 2023

Bart

Het is niet geheel verrassend dat mijn naam Bart is. Mijn ouders waren gek op speelgoed, waardoor ze mij naar een speelgoedketen van vroeger hebben benoemd. De liefde voor speelgoed is in ieder geval met de paplepel ingegoten, aangezien ik hier zelf ook een grote liefde voor heb. Door de jaren heen heb ik veel kennis op de verschillende soorten speelgoed gedaan, waarover ik je graag informeer op deze website. Dit doe ik niet alleen, maar samen met een team van specialisten.

Beste gps horloge kind van 2024? Top 10 gps horloge kind op een rijtje

Het kopen van een nieuwe gps horloge kind is altijd aan te raden. Met een nieuwe gps horloge kind wordt veel plezier beleefd, terwijl het geen al te dure aankoop is. Bovendien heb je de keuze uit veel goede gps horloge kind.

Doordat je zoveel keuze hebt, is het niet makkelijk om de beste gps horloge kind uit te kiezen. Daar helpen wij je graag een handje bij. Dit doen we door je in dit artikel kennis te laten maken met de 10 beste gps horloge kind. Als je voor één van deze 10 varianten kiest, doe je een goede aankoop.

2 mrt. 2023

Inhoudsopgave

Top 3 beste gps horloge kind

Bij bijvoorbeeld de Olympische Spelen krijgen alleen de 3 beste sporters een medaille. Wij hebben ervoor gekozen om deze medailles ook uit te delen aan alleen de 3 beste gps horloge kind. Deze 3 beste gps horloge kind bespreken we graag hieronder, zodat je direct de juiste keuze tussen deze 3 varianten kunt maken.

Laatste update: 27 jul. 2023

1. Qlokkie Kiddo 11 GPS Horloge kind 4G GPS Tracker Whatsapp Videobellen Veiligheidsgebied instellen SOS Alarmfuncties

5/5

De Qlokkie Kiddo 11 is een innovatief en uniek GPS horloge dat speciaal is ontworpen voor kinderen. Het horloge heeft een 4G GPS-tracker met WhatsApp-videobellen, veiligheidsgebieden, SOS-alarmfuncties en een gezondheidsmonitor. Het horloge heeft een stijlvol design dat gemakkelijk te bedienen is en perfect past bij je kind. De GPS-tracker maakt het mogelijk om de locatie van je kind op elk moment te volgen, ook als hij of zij buiten het bereik van een WiFi-netwerk valt. Daarnaast kun je via WhatsApp videobellen met je kind, veiligheidsgebieden instellen en de gezondheid van je kind bijhouden. De Qlokkie Kiddo 11 biedt ouders de gemoedsrust dat ze nodig hebben en laat kinderen de vrijheid die ze verdienen. Met deze slimme horloge kan je kind op een verantwoorde manier buiten spelen en genieten van alle avonturen die hij of zij beleeft. Het horloge heeft ook een SOS-alarmfunctie, zodat je kind altijd in een veilige omgeving is.

2. Qlokkie Kiddo 21 GPS Horloge kind 4G GPS Tracker Whatsapp Videobellen Veiligheidsgebied instellen SOS Alarmfuncties

5/5

De Qlokkie Kiddo 11 is een innovatief en uniek GPS horloge dat speciaal is ontworpen voor kinderen. Het horloge heeft een 4G GPS-tracker met WhatsApp-videobellen, veiligheidsgebieden, SOS-alarmfuncties en een gezondheidsmonitor. Het horloge heeft een stijlvol design dat gemakkelijk te bedienen is en perfect past bij je kind. De GPS-tracker maakt het mogelijk om de locatie van je kind op elk moment te volgen, ook als hij of zij buiten het bereik van een WiFi-netwerk valt. Daarnaast kun je via WhatsApp videobellen met je kind, veiligheidsgebieden instellen en de gezondheid van je kind bijhouden. De Qlokkie Kiddo 11 biedt ouders de gemoedsrust dat ze nodig hebben en laat kinderen de vrijheid die ze verdienen. Met deze slimme horloge kan je kind op een verantwoorde manier buiten spelen en genieten van alle avonturen die hij of zij beleeft. Het horloge heeft ook een SOS-alarmfunctie, zodat je kind altijd in een veilige omgeving is.

3. AyeKids SmartWatch Kinderen GPS 4G Netwerk Incl Simkaart GPS Horloge Kind

5/5

De AyeKids Smart Watch is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een stevige behuizing met een waterdichte coating. Hierdoor is de kans op schade minimaal. Verder is de Smart Watch voorzien van een 4G netwerk en een simkaart van een bekend Nederlands netwerk, waardoor je altijd verbonden bent. De grote scherm zorgt ervoor dat je kind gemakkelijk overal toegang toe heeft. Met de AyeKids Smart Watch heb je complete controle over waar je kind uithangt. Zie waar je kind is, stuur berichten, geef ze toegang tot de app en deel je locatie. Je kunt de Smart Watch ook configureren met je eigen account, zodat je toegang hebt tot de activiteitenlogboek, waar je kunt zien waar je kind is geweest. Geef je kinderen vrijheid en krijg tegelijkertijd een stukje rust! De AyeKids Smart Watch is de perfecte oplossing om je kinderen in de gaten te houden, zonder dat ze een mobiele telefoon nodig hebben. Met de AyeKids Smart Watch heb je de vrijheid om je kinderen in de gaten te houden en hen tegelijkertijd de vrijheid te geven om te genieten van hun jeugd. Met de 4G netwerk en simkaart van een bekend Nederlands netwerk, heb je altijd verbinding. Het stevige materiaal en de waterdichte coating zorgen ervoor dat je kinderen geen schade oplopen. En met de vele opties heeft je kind altijd toegang tot de juiste functies. De AyeKids Smart Watch is de ideale oplossing voor het houden van toezicht zonder de noodzaak van een mobiele telefoon.

Nog 7 goede gps horloge kind

Heb je hierboven nog niet de gewenste gps horloge kind gevonden? Niet getreurd. Wij hebben namelijk een complete top 10 voor je samengesteld. Hieronder maak je kennis met de overige 7 goede gps horloge kind; ook deze 7 varianten raden wij je van harte aan.

4. One2track Connect Go GPS tracker telefoonhorloge voor kinderen - GPS met belfunctie GPS horloge Kind

5/5

Met het one2track Connect Go GPS horloge kunnen ouders hun kinderen op een betrouwbare manier volgen via het GPS signaal dat het horloge uitzendt. Het horloge heeft ook een stemoproepfunctie, waardoor u altijd en overal contact kan houden met uw kind. De Connect Go is ook voorzien van een geavanceerde stappenteller, waardoor u een volledig overzicht heeft van alle activiteiten die uw kind heeft gedaan. Daarnaast heeft het horloge ook een speciale functie om uw kind te waarschuwen als hij of zij te ver van u vandaan is. Dankzij de Connect Go GPS horloge van one2track kunnen ouders zich gerust voelen met betrekking tot de veiligheid van hun kinderen. De kleurrijke en moderne look maakt het horloge geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Het horloge is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor het bestand is tegen stoten en krassen. De batterij van het horloge gaat tot wel 4 dagen mee zonder opladen. Uw kind zal zeker genieten van deze moderne, handige en veilige GPS horloge!

5. KUUS. W2 Smartwatch voor kinderen, GPS horloge kind, kinder GPS tracker Videobellen functie 4G netwerk - Nu tijdelijk

5/5

De KUUS. W2 Smartwatch voor kinderen is een uniek en innovatief product waarmee ouders hun kinderen op een slimme manier kunnen volgen. Het horloge is voorzien van een GPS locatie tracker waarmee ouders altijd weten waar hun kind is. Naast de GPS locatie tracker bevat de KUUS. W2 ook een berichtenfunctie waarmee ouders met hun kind kunnen communiceren. Ook is er een videobellen functie aanwezig waarmee ouders hun kinderen persoonlijk kunnen begroeten. De KUUS. W2 maakt gebruik van 4G netwerk, waardoor de verbinding altijd stabiel is. Daarnaast is het horloge waterbestendig en kan het tegen een stootje. Ouders kunnen een virtuele veiligheidszone instellen waarbinnen hun kinderen zich moeten bewegen. Wanneer het kind deze grens overschrijdt, krijgen ouders direct een melding. Met de KUUS. W2 Smartwatch voor kinderen hebben ouders altijd controle over hun kinderen. Het horloge is ontworpen met liefde en zorg, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken als hun kinderen er op uit gaan. Nu tijdelijk verkrijgbaar voor een voordelige prijs.

6. One2track Connect Move Kinder GPS Telefoon horloge - GPS met belfunctie GPS horloge Kind

5/5

De Connect Move heeft een GPS tracker waarmee u de locatie van uw kind in realtime kunt volgen. U krijgt hierdoor een melding als uw kind een bepaalde geofence is geactiveerd. U krijgt ook een melding als het horloge wordt losgemaakt. Verder heeft het horloge een SOS knop waarmee uw kind direct contact met u kan opnemen als er iets aan de hand is. De Connect Move is gemaakt van duurzame materialen waardoor het horloge bestand is tegen stoten en stromend water. Het horloge heeft een accuduur van 48 uur en is dus ook geschikt voor langere periodes van gebruik. Het horloge is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De one2track Connect Move Kinder GPS Telefoonhorloge is een uitstekende keuze voor ouders die hun kinderen willen beschermen. Het GPS horloge is comfortabel om te dragen en bedienen en heeft verschillende functies die het voor ouders mogelijk maken om hun kinderen te volgen en op te sporen. Het horloge is ook bestand tegen stoten en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het GPS horloge is de perfecte manier om uw kinderen te beschermen en tegelijkertijd te laten genieten van veel comfort en gemak.

7. One2track Connect Play GPS telefoonhorloge voor kinderen Roze GPS met belfunctie GPS horloge Kind

5/5

Het GPS horloge is gemaakt voor kinderen vanaf 5 jaar en verder geschikt tot 12 jaar. Het horloge is waterdicht en heeft een sterk en robuust design. De Connect Play is eenvoudig te koppelen aan een smartphone via Bluetooth, waardoor er een directe verbinding is met het mobiele telefoonnetwerk. Hierdoor kan de locatie van het kind eenvoudig worden gevolgd via de app. Ook kunnen er gemakkelijk berichten worden verstuurd naar het horloge en kunnen er telefoongesprekken worden gevoerd vanuit de app. De Connect Play is een innovatieve en veilige oplossing voor ouders die hun kinderen in de gaten willen houden. Het horloge is bovendien voorzien van een 5-daagse batterijduur en een SOS-knop om hulp te krijgen in geval van nood. Het is daarnaast ook mogelijk om een bepaalde geofence in te stellen, zodat ouders een melding krijgen als hun kind deze gebieden verlaat of binnenkomt. Bovendien kunnen de ouders de tijd en locatie van het kind in de gaten houden. Met de Connect Play hebben ouders altijd direct contact met hun kinderen.

8. Citizen CC9020-54E Promaster Sky Satellite Wave GPS

5/5

Dit Citizen Promaster Sky Satellite Wave GPS horloge is de perfecte combinatie van technologie en stijl. Het horloge is uitgerust met een satelliet GPS-ontvanger, wat betekent dat het horloge overal ter wereld precies de juiste tijd weergeeft. Het horloge is ook voorzien van een multi-band 6-ontvanger die de tijd binnen een paar seconden synchroniseert met de atoomklok in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Duitsland, Japan en China. Het horloge is ook uitgerust met een thermometer, barometer, altimeter en hoogtemeter. Het horloge is waterdicht tot een diepte van 200 meter, wat het ideaal maakt als accessoire voor liefhebbers van water. Het horloge heeft een duurzame Titanium-constructie en een Saffierglas dat voor extra bescherming zorgt tegen krassen. Dankzij het Solar binnenwerk is het horloge energiezuinig en hoeft u het alleen maar af en toe op te laden.

9. BRUVZ KT24 Smartwatch Kinderen GPS Horloge Kind GPS Tracker Kind Kinderhorloge Smartwatch Kids 4G Netwerk Inclusief

5/5

De BRUVZ KT24 Smartwatch is een ideaal hulpmiddel voor ouders om hun kinderen te beschermen. Het is een geavanceerde GPS kinderhorloge met een aantal speciale functies die het leven van het kind en de ouders een stuk makkelijker maakt. Kinderen kunnen bijvoorbeeld contact opnemen met hun ouders via deze horloge. Ouders kunnen ook het locatiegebied van hun kinderen bekijken. De horloge heeft ook functies die de algemene veiligheid van het kind verbeteren, zoals een SOS-knop, waarmee kinderen in geval van nood contact kunnen opnemen met hun ouders. De horloge heeft ook een 4G netwerkfunctie, waarmee kinderen contact kunnen houden met hun ouders. Ouders kunnen ook op afstand de distributie van berichten, foto's en video's beheren. De horloge heeft ook een gezondheidsfunctie, waarmee ouders de gezondheid van hun kinderen kunnen monitoren. Ze kunnen bijvoorbeeld hun temperatuur, hartslag en slaapgewoonten bekijken. Daarnaast heeft de horloge ook vele leuke extra's zoals games, klokken, kleuren en verschillende talen. De horloge is ook waterdicht en kan tegen een stootje. De horloge wordt geleverd met een oplader, waardoor je geen nieuwe batterijen hoeft te kopen. Kortom, de BRUVZ KT24 Smartwatch is een ideale manier om kinderen te beschermen en in contact te houden met hun ouders. Het is een geavanceerd apparaat met veel handige functies om uw kinderen te beschermen en te entertainen. De horloge is ook duurzaam, waterdicht en heeft een.

10. LUXXOZ Smartwatch Kinderen GPS Horloge Tracker Kind Kinderhorloge Jongen Meisje HD Videobellen SOS Functie - 4G Incl

5/5

De smartwatch biedt een 4G-verbinding die je kinderen in staat stelt om contact te houden met vrienden, familie en klasgenoten. Ze kunnen HD-videobellen, sms'en, e-mailen en foto's en video's verzenden. Met de GPS-tracker kunnen ouders de locatie van hun kinderen op elk gewenst moment bewaken, waardoor ze zich gerust voelen. Ook biedt de smartwatch tal van andere leuke en praktische functies. Kinderen kunnen hun dagelijkse activiteiten bijhouden met de stappenteller, calorieënteller, slaapmonitor en meer. Daarnaast heeft het horloge ook een SOS-functie, waarmee ouders op afstand hulp kunnen krijgen voor hun kinderen als ze in gevaar verkeren. Met deze LUXXOZ Smartwatch hebben kinderen niet alleen veel plezier, maar ook een veiligheidsnetwerk dat hen en hun ouders geruststelt. De smartwatch is perfect voor kinderen van alle leeftijden en is verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren. Koop vandaag nog een LUXXOZ Smartwatch en geef je kinderen een veilig en leuk speeltje! Ben je op zoek naar een smartwatch voor je kinderen die veiligheid, verbinding en plezier combineert? Dan is de LUXXOZ Smartwatch precies wat je nodig hebt! Met de 4G-verbinding kunnen kinderen HD-videobellen, sms'en, e-mailen en foto's en video's verzenden. Ouders kunnen de locatie van hun kinderen altijd bijhouden met de GPS-tracker. Daarnaast hebben kinderen ook toegang tot een reeks andere handige functies, zoals een stappenteller, calorieënteller, sla.

Veelgestelde vragen over gps horloge kind

Dit hebben wij op basis van ons eigen onderzoek gedaan. Bij dit onderzoek hebben wij ons gericht op het huidige aanbod en onze strenge eisen. Aan de hand daarvan zijn we bij bovenstaande top 10 gps horloge kind uitgekomen.

Ja, je kunt deze gps horloge kind review blind vertrouwen. Dit komt onder meer doordat wij het onderzoek zelf verricht hebben. Ook werken wij 100% onafhankelijk. Dit houdt onder meer in dat wij niet met merken of fabrikanten samenwerken. Je kunt er hierdoor op vertrouwen dat wij alleen de beste gps horloge kind geselecteerd hebben.

Wat je voor een goede gps horloge kind moet betalen, hangt van de variant af. Kijk maar eens naar bovenstaande top 10. De best geteste gps horloge kind heeft een ander prijskaartje dan bijvoorbeeld product 9 of 10. Denk daarom goed na over het bedrag dat je uit wilt geven.

Ons laatste woord over gps horloge kind

Het is duidelijk geworden dat er veel mogelijkheden zijn als je op zoek bent naar een gps horloge kind. De bovenstaande 10 producten geven allemaal verschillende opties met betrekking tot kwaliteitsniveau, functionaliteit en prijs. We zouden eenieder aanraden om de producten goed te vergelijken om te kunnen bepalen welk product het meest geschikt is voor het kind. Wanneer je hierbij nog advies nodig hebt, staan wij uiteraard klaar om je te helpen. Maak dus vandaag nog je keuze en geef je kind een top gps horloge!

Waarom de beste gps horloge kind kopen?

Door voor uitsluitend de beste gps horloge kind te kiezen, ben je van een paar voordelen verzekerd. Eén van de voordelen is dat dit product van de gewenste kwaliteit is. Een ander voordeel is dat het product vaak veel leuker is dan één van de mindere varianten. Durf daarom in de beste gps horloge kind te investeren. Hier heb jij, of de ontvanger, het meeste aan.

Hoe vind je de beste gps horloge kind?

Als je graag de beste gps horloge kind aan wilt schaffen, moet je niet over één nacht ijs gaan. Je kunt voor de eerste de beste variant kiezen, maar dat is niet aan te raden. Neem vooral bovenstaande 10 reviews goed door. Dat is het beste advies dat gegeven kan worden.

Verder is het advies om goed over je wensen na te denken. Wat verwacht je precies van de nieuwe gps horloge kind? Op welke manier moet de nieuwe gps horloge kind gebruikt worden? Denk al met al goed over het gewenste gebruik na. Ook is het aan te raden om goed naar de ontvanger te kijken. De kans is groot dat je de nieuwe gps horloge kind niet voor jezelf koopt, maar voor een kind. Probeer je aankoop goed op hem/haar af te stemmen.

Budget voor je nieuwe gps horloge kind

Overigens heb je ook nog met je budget te maken. Zeker als je regelmatig nieuw speelgoed koopt, is het goed voor te stellen dat je niet de hoofdprijs voor de beste gps horloge kind wilt betalen. Toch raden wij je aan om in de beste gps horloge kind te investeren. Juist door net iets meer geld uit te geven, kies je voor de gps horloge kind die aan alle wensen/eisen voldoet.

Al met al komt het aan op vergelijken, vergelijken en nog eens vergelijken. Dankzij ons onderzoek hoef je dit gelukkig niet meer zelf te doen. Kies je voor één van bovenstaande goede gps horloge kind? Dan doe je volgens ons een meer dan prima aankoop.